Telèfon: 977 40 58 15

L'entitat

El perquè de l'AMEC

Suport jurídic i administratiu, representació, estudis i difusió són els pilars bàsics de l'associació per a la defensa dels interessos municipals


Durant els darrers anys Catalunya ha viscut la implantació de parcs eòlics per a la generació d'energia elèctrica arreu del territori. Aquesta implantació ha estat realitzada principalment per grans empreses eòliques i la ubicació de les instal·lacions majoritàriament ha estat en municipis petits i mitjans de les zones rurals del país.

A nivell català el sector empresarial es troba representat per una associació d'empreses eòliques. D'altra banda, avui per avui, no hi ha cap entitat que representi i defensi els interessos dels municipis davant les empreses i les administracions competents.

Per aquests motius es considera necessària la creació d'una entitat d'àmbit català amb la finalitat de defensar els interessos municipals, així com actuar com a interlocutor amb les empreses propietàries de les centrals eòliques i amb les administracions competents en la matèria, a més d'oferir suport jurídic i administratiu als ens locals, promoure estudis, difondre el coneixement i realitzar qualsevol altra funció que beneficïi directament o indirectament els ens locals associats.

Qui som Funcions

La Granadella (Les Garrigues)

AMEC

© 2015, Associació de Municipis Eòlics de Catalunya.
Tots els drets reservats.

Dades de contacte
  • Adreça: Plaça de la Pau, 4
    43792 La Torre de l'Espanyol (Tarragona)
  • Telèfon: 977 40 58 15
  • Email: info@municipiseolics.cat